fredag 30 maj 2008

Lämnar Stockholm

Då var det Maken vid spakarna igen.
Är i Stockholm tillfälligt och har då Internet access.
Fick anmodan av Frun att jag skulle meddela Världen att nu vi lämnar Stockholm helt och hållet. Kanske bara för stunden för man vet aldrig vad som händer i framtiden. Men i vilket fall så är det nu slut på fram och tillbaka åkandet. En resa kvarstår och det är min/Makens resa ner efter att lämnat över huset till dom nya ägarna. Men det är med lite vemod då man ser hur fina rabatterna kommer bli och alla blommor som kommer. Men visst det finns gott om nya blommor i Skåne... Frun har redan börjat ändra och plantera. Själv får man stå för grävandet..... Faktiskt lite kul att vara Frun egna privata grävmaskin. Puss min älskade.

Katterna trivs nog bra fast det är mindre. Det är ju så mycket bättre fönster i det nya boendet. När vi väl får Internet att funka så kommer det nog en del roliga bilder. Dom två små svarta, vet förresten inte om jag vill säga små för dom är 5kg's katter båda två men helt underbart keliga, har börjat sätta sig bakom gardinen på morgonen och tittar ur och man ser bara deras svansar. Så kul att se.

Jobbet för Frun tar också hela hennes tid. Jobbigt men kul är det nog. Låter så på henne. Själv har jag ju "bara" varit ledig i 2veckor och flyttat bohaget.... En enda helikopter flygning har det bara blivit. Och sen hägrar nytt jobb på måndag. Men är lite nyfiken vad detta kan innebära.

Nog för stunden. Hoppas eran nyfikenhet är stillad för stunden.
Frun återkommer.......

måndag 5 maj 2008

Skåningar

Maken skriver detta med Frun på telefon
Nu har jag makten att skiva vad som helst. Hehe
Man borde skriva något om helikoptrar nu....

Vi vill bara berätta att färden ner med katterna gick bra. Blu-ray protesterade lite under dom första 2 timmarna men gav upp och accepterade läget.
Nu gillar dom alla det nya hemmet och de fina stora fönsterna och blickar ut över dom skånska vidderna.

Frun hälsar

Blu-ray och Eragon vilar på hatthyllan i bilen på väg ner till Skåne