lördag 13 september 2008

Snyggt i huset

Lördag och vi har ätit gott i ett väldigt nystädat, snyggt och rent hus :-).

Ibland när jag tittar på dom så blir jag så lycklig! Så snygga killar :-).


Maken ville också göra katterna glada! Två bollar och två nya skokartonger till dom :-)


Visst är dom rätt snygga?

4 kommentarer:

mossfolk sa...

De verkar ha så roligt tillsammans, grabbarna. Och skorna var riktigt fina. Jag tror aldrig att jag lyckats komma hem med två par. Tycker att det är så trååååkigt att köpa skor. Fast det är klart, hade jag två snyggingar hemma som gärna ville ha en skokartong så... :)

Hedgren sa...

Så fina de är!!!!!!!!! Ja, katterna alltså. Skorna är snygga, de med! =0)

pop my heart. sa...

hej!

man blir så glad av att titta på sina katter ibland. jag blir till och med glad över det lilla att jag börjar få titta på min lilla skyggis lite då och då utan att hon springer iväg. lilla svarta [som inte är så mycket mindre egentligen...] börjar bli mer och mer som en vanlig katt för varje dag.

klart man blir lycklig av att se två kattkillar som verkar ha så kul tillsammans. :) myskillarna.

och upprepar igen... klart grabbarna ska ha en varsin skokartong! :D

Villa Nian sa...

mossfolk: jo dom har rätt kul ihop! Jag tycker det är rätt kul att köpa skor problemet är mest att det är lite svårt att hitta sånt jag tycker om. Och hittar jag något då är det bäst att passa på :-). Och sen så är det ju viktigt att killarna får sina skokartonger.

hedgren: :-), visst är dom!

norrgården: Våra båda svarta har också varit lite skygga! Vildfödda som dom är. Blu hjälpte Elthon oerhört mycket och han är idag en sån goskille. Eragon är fortfarande lite avvaktande i vissa lägen. Men båda katterna är klappbara och gosiga. Nu har dom många skokartonger :-)