lördag 30 augusti 2008

Tack!

Tack Alla för era kommentarer, er omtanke om oss och vår älskade Blu-Ray.

Det är tomt här och många tårar har runnit, Blu kommer alltid att vara saknad av oss! Han har lämnat tassavtryck i våra hjärtan och dom kommer att vara där för evigt. Trots sorgen så ska ni veta att vi är oerhört glada att vi fick ge Blu ett år, ett år med mycket gos och lyx för honom. Och hans båda skyddslingar kommer vi ta väldigt bra hand om dom är så fina killar båda två :-)

De båda svart gokillarna har tagit det hela bra, kanske är det så att dom förstår. Elthon har tagit över nattningen av oss och adderat lite av sig själv till det hela. Han inte bara nattar oss han stannar hela natten :-) helst vill han sova mellan oss.

Tack till er Alla igen!

7 kommentarer:

Linda sa...

Åh gosekatterna...
De känner på sig när man behöver extra gos.
Tänk, hade det inte varit för Ray så hade ni kanske inte haft "små"killarna idag. Han gjorde många fina avtryck, den gode Ray.

Annika sa...

Tack och lov att ni har era sötkatter kvar.,, det måste ändå lätta i sorgen.
Hur gammal blev Ray?

Lena T sa...

Förstår mer än väl er sorg. Tur att ni har de två svarta. Det blir ett tomrum efter Blu, men han hade ett sista bra år hos er.

Kram

Villa Nian sa...

linda: Fina "små"killar är det :-)

annika: I och med att Ray hade varit hemlös i många år så kan man inte exakt säga hur gammal han var. Över tio tror vi iallafall. Eller så är det så att tiden som hemlös kortat hans liv väldigt mycket....ingen vet. Mycket av de problem och skador han drogs med var ett resultat av hans hemlösa tid.

Lena: Kram!

Tankevågor sa...

Så skönt att ni har "småkillarna" i alla fall som gör sorgen något lättare.... Men oj så tomt det blir....det vet jag så väl, fast man har fler. Var och en är en alldeles särskild personlighet och medlem av familjen.
Stor saknad blir det när någon lämnar oss.
Har så många gånger känt av det där att de kommer och liksom tröstar och gosar extra när man är ledsen.
Blu-Ray gjorde verkligen intryck och avtryck här hos oss som fick lära känna honom genom din blogg.

JULIEK sa...

Uff så leit. Kram til dere alle.

Linda sa...

Tänker på Er.
Kramar