fredag 1 februari 2008

Djurhjälpen

Besökte djurhjälpen igår och tog några bilder.

Måste bara berätta om dom här två killarna. Baltazar och Ingo. Jag träffade dom för första gången för ett par veckor sen. Så oerhört rädda och skygga. Ingo vågade inte ens titta på oss hemska människor. Baltazar var innan han kom till djurhjälpen avlivningshotad. Enligt dom som ville ta bort honom så var han född ute och var helt vild han hade befunnit sig i området i 3 år. En tjej har envist ringt till djurhjälpen och kämpat för att få in Baltazar. Långt om länge så får dom en ledig plats och Baltazar fick komma in. Igår när jag var där så hade det hänt saker. Båda killarna har blivit oerhört keliga och gosiga Baltazar riktigt bufflar och spinner. Troligtvis så har killarna haft ett hem en gång i tiden. Och nu efter ett par veckor i trygghet så kommer dom ihåg att människor kan vara bra och duktiga på att gosa! Dessa två urgoa katter kommer säkerligen snart att få egna hem och jag blir så glad att djurhjälpen finns.

Länk till Djurhjälpen
Baltazar


Ingo vilar lite


Finns det hjärterum så finns det stjärterum!


Finns det ett hem till mig?


Hedvig, lite skygg men sååååå nyfiken!

6 kommentarer:

Lena sa...

Vad skönt att det tycks ordna sig för dem!

l*eva sa...

Det är nästan lite farligt att läsa om Djurhjälpen.
Troligtvis har jag gener för *kattsamleri*...men förståndet tar än så länge över...*L*
Mycket fina bilder!

Anonym sa...

Vilket härligt hjärterumsfoto!!! Underbart med alla tillsammans!!
Nosgos till alla!

Hedgren sa...

Vilken tur att det finns sådana ställen som Djurhjälpen. Människor med sådant engagemang! Vilka ljuvliga bilder du har tagit! Lilla Hedvig är ju så näpen... Och de andra är ju också så fina!
Ha en trevlig helg!

Villa Nian sa...

panter: Känns så bra:-)

l*eva: Man får tänka att man ska kunna ta hand om de katter man har. Man får hjälpa de andra katterna på annat sätt :-) och hör man någon som letar efter en katt så kan man ju upplysa om ställen där det finns!

simson: Visst är bilden härlig!

hedgren: Jag beundrar verkligen de som jobbar och kämpar för det här. Inget lätt arbete. Behovet är stort!

pop my heart. sa...

haha, ja den där hedvig är fortfarande extremt nyfiken. och gosig, inte jätteskygg, men mycket bestämd. skönt att åtminstone de tre nämnda katterna har fått hem. :) de andra känner jag inte riktigt igen.